Kylmälaitehuolto: Kylmää ja lämmintä joka käyttöön!

Osaava ja kokenut kylmälaitehuolto

Osaava kylmälaitehuolto yli 50 vuoden kokemuksella Lohjan Kylmäasennus Oy:stä.

Lohjan Kylmäasennus Oy on lohjalainen monipuolinen kylmälaitteiden myyjä, asentaja ja huoltaja. Olemme erikoistuneet kylmäkoneisiin ja niiden huoltoihin. Kylmälaitteiden lisäksi meiltä voit vuokrata myös kylmäkontteja ja ostaa mm. ilmalämpöpumput. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella (Nummela, Lohja ja Vihti). Haluamme pitää yllä vankkaa osaamistamme alalla ja kehittää sitä jatkuvasti. Pienenä perheyrityksenä pystymme tarjoamaan asiakkaille henkilökohtaista palvelua mutta resursseja riittää myös isojen pakaste- ja kylmähuoneiden rakentamiseen, joista meillä on vuosikymmenten mittainen kokemus. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityspuolen asiakkaat. Meille jokainen asiakas on arvokas. Lohjan Kylmäasennus Oy tarjoaa asiakkaille parasta mahdollista ammattitaitoa tarpeestasi riippumatta –Kylmälaitehuolto.

Lohjan Kylmäasennus Oy huoltaa kotisi kylmälaitteet puolestasi.

Meillä riittää kokemusta monenlaisista kylmälaitteista. Huollamme kylmälaitteita aina peruskylmälaitteista auton kylmälaitteisiin kivenkovalla ammattitaidolla. Säännöllinen kylmälaitehuolto pidentää laitteen käyttöikää ja takaa, että laite toimii oikein eikä kuluta esimerkiksi turhaa energiaa. Lohjan Kylmäasennus Oy on alansa ammattilainen ja meidän valikoimista löytyvät myös alan parhaat kylmäkoneet ja varaosat. Huoltopuolella kylmälaitteen merkillä tai mallilla ei ole merkitystä.

Miksi tilata kylmälaitehuolto ammattilaisella?

  • Koneen käyttöikä pitenee – Säästät selvää rahaa ja aikaa, kun huollat säännöllisesti kylmälaitteitasi. Vanhat ja tutut kylmälaitteet pysyvät käytössäsi pidemmän aikaa.
  • Kylmälaitteet vaativat säännöllistä kylmälaitehuoltoa – Mikään kone ei kestä ikuisesti ilman huoltoa. Kaikkia koneita tulisi huoltaa säännöllisesti. Näin kylmälaitteet toimivat oikein ja turvallisesti vuodesta toiseen. Kylmälaitehuolto on sijoitus laitteen moitteettomaan käyttöön.
  • Ammattilainen tuntee koneet ja merkit – Me Lohjan Kylmäasennus Oy:ssä tiedämme ja tunnemme kaikki myymämme ja huoltamamme koneet läpikotaisin. Meidän kautta saat myös laadukkaatvaraosat laitteillesi.
  • Huolto on taatusti osaavaa ja ammattimaista – Kun kylmälaitteet huoltaa alansa ammattilainen lopputulos on taatusti pitkäikäistä ja työjälki erinomaista.
  • Huoltaminen onnistuu kerralla oikein ja nopeasti eikä laitetta tarvitse useampaan kertaa huollattaa saman ongelman takia. Näin aikaa ja rahaa säästyy muuhun tarpeelliseen.

Säännöllinen kylmälaitehuolto takaa laitteen turvallisen käytön

Turvallisuus ennen kaikkea: jokainen kylmälaite vaatii vuosittain jonkin tasoista huoltoa pientä tai suurta toimiakseen kuten pitää. Säännöllisten huoltojen jälkeen kylmälaite toimii taas pitkään ja oikeaoppisesti. Yli kolmen kilon laitteet tulee lain mukaan huollattaa ammattilaisella vuosittain. Kylmälaitehuolto on järkevä tilata Lohjan Kylmäasennus Oy:ltä, sille me tiedämme, mitä teemme.

Kylmälaitehuollot tarvittaessa nopeasti Lohjan Kylmäasennus Oy:sta

Meillä on tarjota alan suosituimmat laitemerkit, kokeneet työntekijät ja monipuolinen työkaluarsenaali jne. asiakkaan erilaisiin tarpeisiin. Tarvittaessa pääsemme nopeasti paikalle huoltamaan pikaista huoltoa tarvitsevat kylmälaitteet. Kylmälaitehuolto Lohjan Kylmäasennus Oy:n kautta sujuu vaivattomasti ja ammattilaisen kokeneella otteella.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Lohjan Kylmäasennus Oy
Tarrankaari 10 
08500 Lohja
( Katso Kartalta )

Puhelin
0400 201 283

Sähköposti
kylma@me.com