KYLMÄKONTIT 

Kylmäkontin ja kylmäperäkärryn vuokraus

Kylmäkontin vuokraus koko Suomen alueella

Lohjan Kylmäasennus Oy:n kautta myös vuokraat kätevästi sekä kylmäkontit että kylmäperäkärryt. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, kuten Lohja, Nummela ja Vihti. Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus onnistuu kauttamme kuitenkin koko maassa. Asiakkaina meillä ovat niin yksityiset asiakkaat kuin yritykset.

Meiltä löytyy kattava arsenaali erilaisia kylmäkontteja ja kylmäperäkärryjä isoihin ja pieniin tarpeisiin joustavalla vuokra-ajalla. Olemme pieni mutta erittäin kokenut alan toimija, jolla on myös mm. resursseja rakentaa kokonaisia pakastehuoneita. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää kylmäkonttien ja kylmäperäkärryjen vuokrauksista ja toimituksista. Tervetuloa myös paikan päälle tutustumaan kattavaan valikoimaamme!

Ota yhteyttä »

 

 

Kylmäkontit ja peräkärryt yllättäviin tilanteisiin tai sesongin aikana

Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus ovat erinomainen väliaikainen tapa kylmävarastoida elintarvikkeita. Meillä on tarjota kylmäkontteja monessa koossa: pieniä, keskikokoisia ja suuria. Voit valita tarpeittesi mukaan koon. Kylmäkontteihimme mahtuu seisomaan ja niissä on perinteiset kylmiön ovet. Näin kylmäkonteissa käynti on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Kylmäkontti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yleisötapahtumiin ja messuille elintarvikevarastoiksi tai vaikkapa keittiöremontin aikaiseksi kylmävarastoksi. Tarpeita on monenlaisia.

 

Milloin kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus kannattaa?

  • Sesonki – tarvitsetko väliaikaisesti tilaa, jossa säilyttää elintarvikkeita? Useat ravintolat vuokraavat meiltä, esimerkiksi kesän ajaksi erikokoisia kylmäperäkärryjä ja kylmäkontteja.
  • Remontti – kylmäkontti toimii erinomaisena kylmävarastona, esimerkiksi keittiöremontin aikana. Kontista on helppoa hakea elintarvikkeita tarpeen mukaan.
  • Isot yleisötapahtumat – isoihin yleisötapahtumiin tarvitaan perinteisesti paljon elintarvikkeita mukaan. Kylmäkontissa ja kylmäperävaunussa säilytät isommankin kuorman ja kuljetus onnistuu paikan päälle vaivattomasti.
  •  Turvallisuus – kylmäkontti on säänkestävä varasto, jossa tavarat ovat taatusti myös turvassa. Kylmäkontin ja kylmäperävaunun materiaalit ovat elintarvikeystävällisiä.
  • Käyttö – Lohjan Kylmäasennus Oy:n kylmäperäkärryt ja kylmäkontit on suunniteltu elintarvikevarastointiin ja niitä on helppo käyttää, esimerkiksi periteisten kylmiön ovien takia.

Kuljetus omalla autolla tai meidän toimittamanamme

Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus helpottaa arkea monessa eri tilanteessa. Esimerkiksi remontin ajaksi elintarvikkeet saa pois alta turvaan tai kontti tarjoaa nopean ratkaisun varastointiongelmiin. Kylmäperäkärryn voi hakea suoraan meiltä henkilöautolla mutta isot kylmäkontit kuljetamme paikan päälle kuorma-autolla. Kaikki kylmäkonttimme ja kylmäperävaunumme ovat elintarvikevarastointiin sallittuja ja ne on tehty elintarvikeystävällisistä materiaaleista. Lämpötila on säädeltävissä elintarvikkeiden mukaan.

Kysy lisää ja ota yhteyttä »