Kylmää ja lämmintä joka käyttöön! Ota yhteyttä

Kylmäkontin vuokraus koko Suomen alueella

Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus onnistuu helposti Lohjan Kylmäasennus Oy:n kautta.
 
Lohjan Kylmäasennus Oy on erikoistunut monenlaisiin kylmälaitteisiin, kuten niiden huoltoihin, asennuksiin ja myyntiin. Lisäksi Lohjan Kylmäasennus Oy:n kautta vuokraat kätevästi myös kylmäkontit ja kylmäperäkärryt. Olemme lohjalainen yritys ja toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, kuten Lohja, Nummela ja Vihti. Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus onnistuu kauttamme kuitenkin koko maassa. Asiakkaina meillä ovat niin yksityiset asiakkaat kuin yritykset. Lohjan kylmäasennus Oy perustettiin vuonna 1964. Olemme siis pieni perheyritys mutta erittäin kokenut alan toimija, jolla on myös mm. resursseja rakentaa kokonaisia pakastehuoneita.
 
Kylmäkontit ja peräkärryt ovat oiva apu yllättävän tilanteen sattuessa tai sesongin aikana.
 
Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus ovat erinomainen väliaikainen tapa kylmävarastoida elintarvikkeita. Meillä on tarjota kylmäkontteja monessa koossa: pieniä, keskikokoisia ja suuria. Voit valita tarpeittesi mukaan koon. Kylmäkontteihimme mahtuu seisomaan ja niissä on perinteiset kylmiön ovet. Näin kylmäkonteissa käynti on helppoa, vaivatonta ja nopeaa.
 
Kylmäkontti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yleisötapahtumiin ja messuille elintarvikevarastoiksi tai vaikkapa keittiöremontin aikaiseksi kylmävarastoksi. Tarpeita on monenlaisia ja Lohjan Kylmäasennus Oy vuokraa kylmäkontit nopeasti ja kattavasti koko Suomen alueella.
 
Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus kannattaa Lohjan Kylmäasennus Oy:stä, koska:
• Sesonki – Tarvitsetko väliaikaisesti tilaa, jossa säilyttää elintarvikkeita? Useat ravintolat vuokraavat meiltä, esimerkiksi kesän ajaksi erikokoisia kylmäperäkärryjä ja kylmäkontteja.
• Remontti -Kylmäkontti toimii erinomaisena kylmävarastona, esimerkiksi keittiöremontin aikana. Kontista on helppoa hakea elintarvikkeita tarpeen mukaan.
• Isot yleisötapahtumat - Isoihin yleisötapahtumiin tarvitaan perinteisesti paljon elintarvikkeita mukaan. Kylmäkontissa ja kylmäperävaunussa säilytät isommankin kuorman ja kuljetus onnistuu paikan päälle vaivattomasti.
• Turvallisuus - Kylmäkontti on säänkestävä varasto, jossa tavarat ovat taatusti myös turvassa. Kylmäkontin ja kylmäperävaunun materiaalit ovat elintarvikeystävällisiä.
• Käyttö -Lohjan Kylmäasennus Oy:n kylmäperäkärryt ja kylmäkontit on suunniteltu elintarvikevarastointiin ja niitä on helppo käyttää, esimerkiksi periteisten kylmiön ovien takia.
 
Kuljetus onnistuu omalla autolla tai meidän toimittamanamme.
 
Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus helpottaa asiakkaan arkea. Esimerkiksi remontin ajaksi elintarvikkeet saa pois alta turvaan tai kontti tarjoaa nopean ratkaisun varastointiongelmiin. Kylmäperäkärryn voi hakea suoraan meiltä henkilöautolla mutta isot kylmäkontit kuljetamme paikan päälle kuorma-autolla. Kaikki kylmäkonttimme ja kylmäperävaunumme ovat elintarvikevarastointiin sallittuja ja ne on tehty elintarvikeystävällisistä materiaaleista. Lämpötila on säädeltävissä elintarvikkeiden mukaan.

Kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokraus onnistuu koko maassa

Lohjan Kylmäasennus Oy tarjoaa koko Suomen alueella kylmäperäkärryn ja kylmäkontin vuokrauksen. Meiltä löytyy kattava arsenaali erilaisia kylmäkontteja ja kylmäperäkärryjä isoihin ja pieniin tarpeisiin joustavalla vuokra-ajalla. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää kylmäkonttien ja kylmäperäkärryjen vuokrauksista ja toimituksista. Tervetuloa paikan päälle myös tutustumaan kattavaan valikoimaamme ja vuokraamaan juuri Sinulle sopivat kylmäperäkärryt ja kylmäkontit.
 
Kylmäkontin vuokraus – ota yhteyttä