Jäähdytyslaitteet

Monenlaiset jäähdytyslaitteet vaivattomasti Lohjan Kylmäasennus Oy:n kautta.

Olemme lohjalainen kylmälaitteisiin erikoistunut alan yritys. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella: Lohja, Vihti ja Nummela mutta tulemme pyynnöstä myös muualle Uudellemaalle. Meidän kautta saat mm. jäähdytyslaitteet ja niiden asennukset sekä huollot ammattitaidolla kattavasti. Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia jäähdytyslaitteita ja varaosia. Tärkeitä arvojamme ovat mm. asiakastyytyväisyys ja laadukas palvelu.

Jäähdytyslaitteet helpottavat sisällä oleskelua ja työskentelyä

Suosituin jäähdytyslaitteemme on ilmalämpöpumppu. Kesällä sisäilma saattaa kohota korkeisiin lukemiin ja lämpötila pysyy korkeana pahimmillaan läpi yöt. Korkeassa lämpötilassa työskentely ja oleskelu verottavat osansa ja esimerkiksi työteho laskee. Näissä tapauksissa tarjoamamme jäähdytyslaitteet ovat korvaamaton apu valitsevaan tilanteeseen. Lisäksi huollamme isot ja pienet kylmälaitteet rautaisella ammattitaidolla aina isoista kylmähuoneista kodin pienempiin kylmälaitteisiin. Erikoisuutena meillä on tarjota auton jäähdytyslaitehuollot. Vuosikymmenten mittaisen kokemuksemme ansiosta, me voimme tarjota asiakkaillemme auton jäähdytyslaitehuollot jopa kattavammin, kuin monet autokorjaamot.

Miksi huoltaa jäähdytyslaitteita säännöllisesti?

  • Käyttöikä pitenee – Satsaamalla vuosittain laitteen huoltoon pidennät jäähdytyslaitteen ikää.
  • Toiminnallisuus säilyy – Jäähdytyslaite toimii oikein, kun sitä huolletaan ja siihen vaihdetaan tarvittaessa uusia osia.
  • Laite säästää energiaa – Laite, jota ei koskaan huolleta saattaa viedä enemmän energiaa tai toimia vain puolella teholla.
  • Laite toimii turvallisesti – Ennaltaehkäise vahinkojen syntyminen, kun seuraat vuosittain laitteen kuntoa.
  • Ennaltaehkäise muut vahingot–Joskus täpötäysi pakastin saattaa tulla tiensä päähän yllättäen. Esimerkiksi isoihin pakastehuoneisiin mahtuu kerralla paljon tavaraa ja yllättävä rikkoutuminen saattaa aiheuttaa tukalan tilanteen.

Säännöllinen jäähdytyslaitteen huolto takaa toimivan laitteen pitkäksi aikaa

Jäähdytyslaitteet vaativat vuosittain huoltoa. Osan huolloista voi tehdä itse ja osaan tarvitaan pätevä ammattilainen. Laki velvoittaa huoltamaan vuosittain yli kolmen kilon jäähdytyslaitteet ammattilaisella. Lohjan Kylmäasennus Oy tarjoaa jäähdytyslaitehuollot tarvittaessa nopeasti. Meille laitteen merkillä tai mallilla ei ole väliä. Me osaamme huoltaa laitteet kuin laitteet, sillä meillä on vuosikymmenten pituinenkokemus erilaisista jäähdytyslaitteista. Satsaamalla jäähdytyslaitteiden säännölliseen huoltamiseen voit olla varma, että hankit laitteellesi lisävuosia ja ne toimivat kuten pitävätkin. Hyvin huollettu jäähdytyslaite on myös turvallinen.

Lohjan Kylmäasennus Oy tarjoaa jäähdytyslaitteiden huollot ja asennukset saman katon alta

Tunnemme kaikki myymämme jäähdytyslaitteet. Osaamme suositella niistä parhaimmat ratkaisut juuri sinun kotiisi tai yrityksesi toimistoon. Ota rohkeasti yhteyttä ja me kerromme Sinulle lisää näistä arjen pelastajista. Lohjan Kylmäasennus Oy tarjoaa Sinulle alan parasta palvelua jäähdytyslaitteiden saralla. Olemme erittäin kokenut ja osaava alan yritys, joka haluaa helpottaa asiakkaiden arkea erilaisilla jäähdytyslaiteratkaisuilla. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat valinneet meidät, tee Sinäkin niin.

Lohjan Kylmäasennus Oy
Tarrankaari 10 
08500 Lohja
( Katso Kartalta )

Puhelin
0400 201 283

Sähköposti
kylma@me.com