Valitse laadukas ilmavesipumppu

Ilmavesipumppu lämmittää myös käyttöveden sisäilman ohella. Lohjan Kylmäasennus Oy myy, asentaa ja huoltaa monenlaisia kylmälaitteita sekä vuokraa kylmäkontteja ja kylmäperäkärryjä mm. väliaikaisiksi elintarvikevarastoiksi.

Olemme lohjalainen perheyritys, joka toimii pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Tärkeitä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys ja ammattitaito. Meillä on vuosikymmenten mittainen kokemus alalta, sillä yritys perustettiin jo 60-luvulla. Työllistämme tällä hetkellä kiven kovia ammattilaisia ja arvostamme perheyrityksenä tarjoamaamme henkilökohtaista ja asiakaslähtöistä palvelua. Tarvittaessa pystymme toteuttamaan myös esimerkiksi isojen pakaste- ja kylmähuoneiden rakentamiset ja monet muut kylmälaitetilaukset.

Mikä ilmavesipumppu on?

Ilmavesipumpulla lämmitetään sekä sisäilmaa että käyttövettä. Ilmavesipumput soveltuvat erityisesti lattialämmityksen rinnalle. Ilmavesipumpulla säästetään vuositasolla lämmityskustannuksissa, sillä se säästää päälämmityksen tehoja. Ilmavesipumppu on tarkoitettu lämmittämään kotisi sisäilma ja käyttövesi, ei niinkään jäähdyttämään sisäilmaa. Lämmitysmuotona ilmavesipumput ovat pitkäikäisiä ja edullisia, kun kuluja verrataan vaikkapa pelkkään suoraan sähkölämmitykseen. Me autamme Sinua valitsemaan juuri Sinulle hyödyllisimmän vaihtoehdon erilaisista lämpöpumpuista ja niiden merkeistä. Ilmavesipumppu on nykyaikainen lämmitysmuoto ja sen käyttö kasvaa vuosi vuodelta erityisesti kotitalouksissa.

Ilmavesipumpuista on useita hyötyjä:

  • Se lämmittää käyttöveden ja sisäilman tehokkaasti.
  • Sopii lattialämmityksen rinnalle erinomaisesti ja auttaa näin vähentämään lattialämmityskustannuksissa.
  • Helppo käyttää, sillä kuka tahansa oppii käyttämään ilmavesipumppua pienellä perehdyttämisellä.
  • Ilmavesipumput ovat helppohoitoisia. Säännöllinen puhdistaminen ja huolto takaavat laitteen oikeanlaisen toimivuuden.
  • Käyttöikä on säännöllisesti käytettynä noin kymmenen vuotta, joskus peräti viisitoista vuotta.

Mitä eroa on ilmavesipumpulla ilmalämpöpumpulla?

Ilmalämpöpumppu ja ilmavesipumppu eroavat toisistaan jonkin verran. Kummatkin laitteet lämmittävät kotisi sisäilmaa tiettyyn pakkasrajaan asti tehokkaasti. Ilmalämpöpumpun tehtävä on kuitenkin myös jäähdyttää sisäilma haluttuun lämpöasteeseen, johon ilmavesipumppu ei ole pääsääntöisesti tarkoitettu. Ilmavesipumpun hyöty on se, että se lämmittää sisäilman ohella myös käyttöveden. Asiakkaan tarpeista riippuen ammattilaisemme suosittelevat asiakkaalle juuri hänen näkökulmastaan sopivaa vaihtoehtoa. Tarpeita ja toiveita on monenlaisia ja niin on myös koneita.

Ilmavesipumppu asennetaan ammattilaisen osaavalla otteella oikein

Lohjan Kylmäasennus Oy on kokenut ilmavesipumppujen myyjä. Tiedämme, mitä myymme ja osaamme huoltaa laitteet ammattitaidolla. Tuntemuksemme ansiosta ammattilaisemme tietävät, mitä ilmavesipumput vaativat ja tarvitsevat. Me tulemme asentamaan ilmavesipumpun kotiisi nopeasti ja vaivattomasti. Ilmavesipumppu on helppokäyttöinen ja helppohoitoinen. Visuaalisesti laite on kuin mikä tahansa muu kylmälaite.

Ilmavesipumppu on hiljainen ja huomaamaton mutta tehokas kylmälaite

Valitse Sinäkin tuhansien suomalaisten tapaan ilmavesipumppu päälämmitysmuotosi tueksi ja liityt tyytyväisten asiakkaidemme kirjavaan joukkoon. Tervetuloa liikkeeseemme keskustelemaan asiasta lisää ja löydämme juuri Sinulle parhaan mahdollisen lisälämmitysratkaisun kokoajan kallistuvien perinteisten lämmitysmuotojen rinnalle. Meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ilmavesipumput, kuten: Panasonic, Fujitsu ja Mitsubishi. Näiden merkkien toimivuuden ja käytännöllisyyden ovat testanneet jo monet asiakkaamme ja voimme olla ylpeitä myymistämme tuotteista, sillä palaute on ollut erinomaista. 

Ota yhteyttä!

Lohjan Kylmäasennus Oy
Tarrankaari 10 
08500 Lohja
( Katso Kartalta )

Puhelin
0400 201 283

Sähköposti
kylma@me.com