KAIKKI REMONTIT LAATUTAKUULLA

Toteutamme kaikki remontit lorem ipsum dolor sit est laatutakuulla. Lorem ipsum dolor sit amet.

Fujitsu LZCAN Nordic

Ilmalämpöpumput > Fujitsu LZCAN Nordic

Fujitsu LZ-sarjan Nordic lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjoismaiden markkinoille. Nämä lämpöpumput on valmistettu parhaista komponenteista huippuhyötysuhteen ja pakkastoimivuuden takaamiseksi.

Lisätietoja

Fujitsun edistyksellinen inventteriteknologia ja tehokas lämmönvaihdin mahdollistavat markkinoiden parhaan SCOP 5.31 ja maksimilämmitystehon 8,9 kW. Lämmöntuotto -25°C pakkasilla on vielä lähes 5kW. Energiatehokkuus on A+++ jo LZ-malliston edullisimmassa
laitteessa. Fujitsu LZ-sarjan pumput ovat paras valinta lämmitykseen, jäähdytykseen ja +10°C ylläpitolämmitykseen.

Ylläpitolämmitys +10°C

Lämpöpumppu saadaan napin painalluksella säästeliäälle +10°C ylläpitolämmitykselle. Vapaa-ajan asunto ja tilat, joissa ei oleskella säännöllisesti, pysyvät kuivina. Tekstiilit säilyvät raikkaina ja lämpö saadaan nopeasti nostettua käyttäen Power Full -toimintoa.

Liiketunnistin säästää energiaa

Sensori tunnistaa liikkeen huoneessa ja säätää pumpun toimintaa sen mukaisesti. Tyhjä huone tarvitsee vähemmän lämmitys- ja jäähdytysenergiaa. Automatiikan ansiosta ilmalämpöpumppusi on entistäkin energiatehokkaampi.

Monipuoliset ajastintoiminnot

Fujitsun neljä ajastintoimintoa mahdollistavat lämpötilan asetuksen juuri oikeaksi ja energiaa säästäväksi. Voit esiohjelmoida start/stoptoiminnon, lämpötilan korotuksen tai pudotuksen tai niiden yhdistelmät päivä- tai viikkotasolla. Näin voit esimerkiksi viikonloppuisin nostaa ennakkoon mökin lämpötilaa ja laskea automaattisesti kotipumpun lämpötilan alas.

Pyydä tarjous »