KAIKKI REMONTIT LAATUTAKUULLA

Toteutamme kaikki remontit lorem ipsum dolor sit est laatutakuulla. Lorem ipsum dolor sit amet.

Fujitsu ASYG30-36LM

Ilmalämpöpumput > Fujitsu ASYG30-36LM

Fujitsu ASYG30-36LM suurtehoilmalämpöpumppu on suunniteltu vaativaan hallien ja
toimistojen lämmitykseen sekä serverihuoneiden jäähdytykseen.

Lisätietoja

Fujitsu tuottaa lämpöä vielä -30 ̊C asteen pakkasessa. Sen tehokas talvitoimivuus tuottaa lämpöä vielä paukkupakkasilla ja +10°C ylläpitolämmitys säästää huomattavasti lämmityskustannuksissa. Voit ottaa nykyisin kylmillään olevan tilan
edullisesti hyötykäyttöön. Fujitsun ylivoimainen suurten tilojen lämmitys tapahtuu normaalin ilmalämpöpumpun tapaan 16-30 ̊C asteikolla, mutta suuremmalla puhallusteholla. Halleissa ja varastorakennuksissa riittää yleensä
matalampi lämpötila. Ylläpitolämmityksellä +10 ̊C lämmityskustannukset laskevat jopa puoleen ja nykyisin kylmillään olevat hallit saavat aivan uusia käyttömahdollisuuksia. Molemmissa lämmitystavoissa suurella puhallusteholla, jopa 1400m3/h saadaan lämpö leviämään koko lämmitettävään tilaan tasaisesti eikä lämpökerrostumia synny.
Fujitsu ASYG30-36LM lämmityksen energialuokka on A+ ja vuosihyötysuhde
huikea SCOP 4.2 huipputehon ollessa 11.2kW. Laite on suunniteltu lämmittämään 500-1500m3 tilat.

Fujitsun suurteho ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös vaativiin jäähdytyskohteisiin kuten serverihuoneet. Laitteet voidaan kytkeä erillisenä tai parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi kaksi laitetta voidaan yhdistää toisiinsa. Yhdistetyt laitteet vuorottelevat käyntijaksoja, tasoittavat tehopiikkejä ja toimivat toistensa varakoneena. Ongelmatilanteessa laitteisto lähettää hälytysviestin haluttuun osoitteeseen (lisälaite). Fujitsu on suunniteltu toimimaan jäähdytyksellä vielä -20 ̊C pakkasella.
Yleisten tilojen, ravintolasalien ja muiden suurten tilojen viilentäminen onnistuu helposti 10kW jäähdytysteholla. Ilmanohjaimen avulla saadaan viileä ilma leviämään aina 20 m etäisyyteen, mistä se laskeutuu alas ilman häiritsevää vedontunnetta. Hyvä energiatehokkuus A++ ja kylmäkerroin 6.4 ei ole esteenä asiakkaiden tai henkilökunnan viihtyvyyden parantamiseksi.

Pyydä tarjous »