KAIKKI REMONTIT LAATUTAKUULLA

Toteutamme kaikki remontit lorem ipsum dolor sit est laatutakuulla. Lorem ipsum dolor sit amet.

Daikin Perfera

Ilmalämpöpumput > Daikin Perfera

Daikin Perfera ilmalämpöpumppu – älykästä mukavuutta kotiisi

Lisätietoja

Perfera on älykäs, turvallinen ja kestävä ilmalämpöpumppu lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanpuhdistustarpeisiin.

Daikin Perfera -ilmalämpöpumpun ominaisuudet:

Lämmitys toimii luotettavasti alhaisissakin lämpötiloissa, jopa -25 °C pakkaseen asti.

Ajantasaisen teknologian ja sisäänrakennetun älykkyyden ansiosta kausittainen tehokkuus yltää jopa luokkaan A+++ jäähdytyksessä ja lämmityksessä.

Kun Daikin-ilmalämpöpumppu on asennettu lähelle lämmityslaitetta (esim. takka tai uuni) ja asetettu lämpötila on saavutettu, ilmalämpöpumppu ei käytä sähköä lämmitykseen, mutta se jakaa tuulettimen avulla tulisijan lämpöä tasaisesti. Lue lisää miten saat eniten hyötyä tulisijasta.

Daikinin Flash Streamer -teknologian ansiosta saat puhtaampaa ilmaa: voit hengittää syvään ilman huolia epäpuhtaasta ilmasta.

Online-ohjain (lisävaruste): säädä sisäyksikköä mistä tahansa sovelluksen avulla lähiverkon tai Internetin kautta, ja tarkkaile energiankulutustasi.

Kaksilueinen liikkeentunnistusanturi: ilmavirtaus suunnataan alueelle, jossa ei havaita ihmisiä. Jos huoneessa ei ole ketään, ilmalämpöpumppu kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan.

3D-ilmanvirtaus yhdistää vaaka- ja pystysuoran Auto-swing-toiminnon lämpimän tai kylmän ilmavirran kierrättämiseksi suurtenkin tilojen nurkkiin.

Virtaviivainen, huomaamaton ilmastointiyksikkö, joka sopii eurooppalaiseen sisustustyyliin.

Valitsemalla R-32-kylmäainetta käyttävän tuotteen ympäristön kuormitus vähenee 68 % verrattuna vanhaan R-410A-kylmäaineeseen. Myös energiankulutus on pienempi, sillä Daikinin uusi R32-kylmäaine siirtää lämpöä tehokkaammin. 

Pyydä tarjous »