Ilmalämpöpumppu Vantaa

Ilmalämpöpumppu Vantaa – Tee energiatehokas valinta. Lohjan Kylmäasennus Oy on erikoistunut kylmälaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennuksiin. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Meidän kautta esimerkiksi vuokraat kylmäkontit, ostat ilmalämpöpumput ja muut kylmälaitteet. Tulemme myös kotiisi asentamaan kaikki myymämme kylmälaitteet ja huollamme niitä halutessasi säännöllisesti. Tule siis meille, jos harkitset esimerkiksi ilmalämpöpumpun hankkimista, sillä me tiedämme, mitä myymme. Ilmalämpöpumpun lisäksi saat kauttamme myös muut suositut lämpöpumput, kuten maalämpöpumpun ja ilmavesipumpun. Valitaan yhdessä Sinulle sellainen lämpöpumppu, joka sopii juuri Sinun tarpeisiisi.

Ilmalämpöpumppu jäähdyttää ja lämmittää kotisi sisäilmaa

Ilmalämpöpumppu on nimensä mukaisesti laite, joka lämmittää ja jäähdyttää kotisi sisäilmaa tehokkaasti tarpeittesi mukaan. Kesähelteillä Ilmalämpöpumppu on esimerkiksi korvaamaton apu viilentämään tilan nopeasti. Ilmalämpöpumppu tarjoaa siis arkeesi luksusta ja helpotusta suhteellisen vaivattomasti. Ei enää tukalan kuumia ja huonosti nukuttuja kesäöitä vaan raikasta nukkumista kodin mukavan viileässä sisätilassa. Ilmalämpöpumppu soveltuu täydellisesti täydentämään kotisi päälämmitystä ja sopii lähes minkä tahansa lämmitysmuodon rinnalle. Vuositasolla säästät selvää rahaa.

Ilmalämpöpumppu Vantaa - Miksi ostaa lämpöpumppu?

  • Kotisi lämpötila pysyy aina halutussa lämpötilassa yhden napin painalluksella.
  • Ilmalämpöpumppu on tehokas mutta hiljainen valinta päälämmityksen rinnalle.
  • Säästät selvää rahaa energiankustannuksissa vuositasolla.
  • Ilmalämpöpumppu on vaivaton käyttää ja huoltaa.
  • Ilmalämpöpumppu soveltuu lähes kaikkien lämmitysmuotojen kaveriksi.
  • Ilmalämpöpumppu on markkinoiden paras ja vaivattomin laite säädellä sisäilmaa.

Lohjan Kylmäasennus Oy:n myy markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput

Me tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput, kuten Daikin, Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Panasonic ja Hitachi. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput vuosien kokemuksella. Tiedämme kaiken myymistämme ilmalämpöpumpuista ja vastaamme mielellämme asiakkaan kysymyksiin. Tulemme asentamaan ilmalämpöpumput kotiisi, koska ilmalämpöpumpun asennus ei onnistu ilman pätevää asentajaa. Ilmalämpöpumppu asennetaan sekä ulko- että sisätiloihin ammattilaisten tarkan työn tuloksena.

Ilmalämpöpumppu Vantaa – Helposti ja nopeasti huollettavat ratkaisut

Ilmalämpöpumppu vaatii toimiakseen hyvin pientä huoltoa. Suodattimet tulee puhdistaa vähintään kerran kuussa ja laitetta on hyvä seurata kovilla ukkosilla ja pakkasilla. Muuten ilmalämpöpumppu ei vaadi sen kummempia huoltotoimenpiteitä vuosiin. Jokapäiväisessä käytössä ilmalämpöpumppu toimii noin kymmenen tai jopa viisitoista vuotta. Ilmalämpöpumpulle on hyvä tehdä toimintatarkastus kolmen vuoden päästä asennuksesta, jotta se toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja teholla.

Ilmalämpöpumppu on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin

Sijoita johonkin järkevään. Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin niin rahan kuin arjen luksuksen muodossa. Tervetuloa liikkeeseemme keskustelemaan lisää ja valitse Sinäkin satojen tuhansien suomalaisten tapaan ilmalämpöpumppu kotisi kylmälaitteiden joukkoon. Tätä sijoitusta et tule taatusti katumaan. Vuosikymmenten mittaisen kokemuksen ansiosta me Lohjan Kylmäasennus Oy:ssä osaamme suositella juuri Sinulle sopivia kylmälaiteratkaisuja.

Ilmalämpöpumppu Vantaa – ota yhteyttä!

 

Lohjan Kylmäasennus Oy

Puhelin
0400 201 283

Sähköposti
kylma@me.com