Ilmalämpöpumppu Espoo

Ilmalämpöpumppu Espoo - helpottaa kotisi sisälämpötilan säätelyä. Lohjan Kylmäasennus Oy:stä saat ilmalämpöpumput ja huollot käden käänteessä. Olemme erikoistuneet erityisesti monenlaisten kylmälaitteiden myynti, huolto- ja asennustöihin. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Meidän kautta saat ammattimaista ja osaavaa palvelua liittyen kaikkiin kylmälaitteisiin. Meillä on tarjota laadukkaat ilmalämpöpumput kotisi tarpeisiin. Ilmalämpöpumppujen rinnalla myös muut lämpöpumput ovat nousseet suosioon, kuten maalämpöpumppu ja ilmavesipumppu. Kaikki nämä lämpöpumput saat meidän kautta tarpeidesi ja toiveidesi mukaan ammattilaisen suosittelemana.
 
Mikä ilmalämpöpumppu on?
Ilmalämpöpumppu on laitteisto, jonka avulla saadaan jäähdytettyä tai lämmitettyä sisäilmaa ulkoilman avulla. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan talon ulkopuolelle ja vastaavasti sisäyksikkö sisälle. Asennukset suorittavat alansa ammattilaiset. Asennustöitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Ilmalämpöpumppu mahdollistaa kuumilla kesähelteillä sisätilojen viilennyksen niin, että kuumaa ulkoilmaa pääsee karkuun raikkaaseen ja viileään sisätilaan. Ilmalämpöpumppu soveltuu kaikkien lämmitysmuotojen kaveriksi ja auttaa säästämään lämmityskustannuksissa huomattavasti vuositasolla. Kovilla pakkasilla ilmalämpöpumpun teho laskee ja silloin vaaditaan päälämmitystä. Ilmalämpöpumput toimivat siis päälämmityksen tukena vuoden ympäri.

Ilmalämpöpumppu Espoo - miellyttävän tuntuinen sisäilma

• Ilmalämpöpumpun avulla saat lämmitettyä tai jäähdytettyä kotisi sisäilman nopeasti. – Tukalat helteet jäävät historiaan, kun pääset keskipäivän aurinkoa pakoon kotisi viileään tilaan tai vastaavasti saat esimerkiksi nopeasti lämmitettyä mökkisi sisäilman pikkupakkasilla.
• Ilmalämpöpumppu säästää kotisi energiankulutusta päälämmityksen rinnalla. – Vuositasolla voit säästää sähkönkustannuksissa jopa 20–50% riippuen pakkasista.
• Ilmalämpöpumppu on turvallinen, tehokas ja helppohuoltoinen.
• Käyttäminen on helppoa – Ilmalämpöpumpun käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Ilmalämpöpumppua käytetään mm. kaukosäätimellä.
• Ilmalämpöpumppu on myös esteettisesti kaunis ja hiljainen. – Jopa nukkuminen onnistuu samassa tilassa.
 
Ilmalämpöpumpun ansiosta kodissasi on aina halutun lämpöistä tai viileää. Lämpötilan muutos onnistuu yhden ainoan napin painalluksella ja voit nauttia kokopäivän halutusta lämpötilasta kotiaskareittesi keskellä. Ilmalämpöpumppu pitää pientä hurinaa ollessaan päällä mutta lopettaa hurinan, kun haluttu lämpötila saavutetaan. Ilmalämpöpumpusta puhdistetaan omatoimisesti suodattimet vähintään kerran kuussa ja toimintatarkastus tehdään ammattilaisella noin kolmen vuoden päästä käyttöönotosta. Ilmalämpöpumppu on kuten mikä tahansa kotisi kylmälaite: tarpeellinen ja huomaamaton arjessa. Ilmalämpöpumpun käyttöikä on noin 10–15 vuotta.
 
Ilmalämpöpumppu Espoo – Tarjoamme käyttöösi laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman
 
Jo monet sadat tuhannet suomalaiset ovat asentaneet koteihin, toimistoihin ja mökeille ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumppu on markkinoiden nykyaikaisin tapa lämmittää ja jäähdyttää sisäilmaa. Sijoita Sinäkin ilmalämpöpumppuun ja saat sijoituksesi, moneen kertaan takaisin mm. säästetyn rahan ja miellyttävän sisäilman muodossa. Unohda tukalat helteet ja kylmät syysillat. Ilmalämpöpumppu tarjoaa Sinulle vuosikausiksi helpotusta kotisi sisäilman hallittuun hallintaan. Tervetuloa paikan päälle juttelemaan lisää tai soita meille.
 
Ilmalämpöpumppu Espoo  - ota yhteyttä